BAGELS & BEANS AMSTERDAM ROETERSSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 40 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Roetersstraat. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 15:16 1 uur en 20 minuten wachten voor een broodje waar het halve beleg er af ligt.
22 aug 2022 om 12:37 Ijskoffie was helemaal gesmolten en bagel lag helemaal uit elkaar
11 aug 2022 om 14:38 Ik had betaald voor extra roomkaas maar dat was erg wijnig. Mijn collega had ook maar een vlinter dun plakje beenham. De zalm was goed.
17 jul 2022 om 16:03 Werd gebeld over dat de nagel die ik had besteld er niet meer was en welke ik als alternatief wilde, prima geregeld. Bij bezorging was de ijskoffie gaan lekken en was mijn bagel enorm nat geworden met koffiesmaak, dit was dus niet echt meer lekker
16 jul 2022 om 16:46 Nog nooit zon slechte broodje gehad. Broodje carpaccio zonder kaas, pijnboompitten en puntje truffel mayo. Gelukkig geld terug gekregen
20 jun 2022 om 14:26 Ruim uur gewacht. Bagel creamcheese met zalm besteld maar zat geen creamcheese op broodje, waardoor droge hap. Alleen zalm erop gegooid, zag er nog slecht uit ook. Slechtste bezorger ever die zonder iets te zeggen tasje overhandigd. Geldverspilling
19 jun 2022 om 9:11 Top
29 mei 2022 om 18:33 De tonijnsalade zat I.p.v op de bagel naast de bagel. Betaal je bijna €10 voor zo’n ding en dan verwacht je wel service en dat ze het goed doen. Avocado was te rijp gewoon bruin.. hiervoor ga ik zeker me geld terug vragen
24 mei 2022 om 15:47 Superdelicious!!
17 mrt 2022 om 15:57 Delicious
13 feb 2022 om 14:47 De bezorgtijd was meer dan 2,5 uur. Super slechte service.
21 nov 2021 om 16:04 Gevraagd om bagel en spek extra hard te bakken, blijkbaar niet doorgekomen.