BAGELS & BEANS AMSTERDAM ROETERSSTRAAT

BAGELS & BEANS AMSTERDAM ROETERSSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Amsterdam Roetersstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 15:47 Superdelicious!!
17 mrt 2022 om 15:57 Delicious
13 feb 2022 om 14:47 De bezorgtijd was meer dan 2,5 uur. Super slechte service.
21 nov 2021 om 16:04 Gevraagd om bagel en spek extra hard te bakken, blijkbaar niet doorgekomen.
15 nov 2021 om 11:33 The mushroom kroket was really good, but I paid for an extra that wasn't included. The price/quantity ratio is too high in my opinion. The bagel itself was good.
12 sep 2021 om 17:04 Brood was keihard niet te behappen.
16 jul 2021 om 17:00 Food was nice & fresh but the delivery took longer than the announced 40 min.
14 jul 2021 om 14:17 rookkippetje is een aanrader. je betaalt alleen wel meerprijs via thuisbezorgd + bezorgkosten...daardoor wel een beetje duur voor wat je krijgt
4 jul 2021 om 11:02 Slecht ingepakt, er was helemaal geen folie of iets om de drankjes te beschermen, sapjes zijn twee keer gelekt, eerste keer ook helemaal over mijn bagel. Het duurde zo lang tot het eten hier eindelijk was dat ik al gewoon eten had gehaald bij de ah
1 jul 2021 om 18:08 eten was prima maar ik had ijskoffie besteld en in de koffie onder het dekseltje zat een mega lange haar vol in de koffie. (had dus nooit mijn eigen haar kunnen zijn). Echt best wel vies
17 jun 2021 om 15:13 Food was great, was ready bang on time. Would order again!
13 jun 2021 om 15:37 Toppers! Ik had de verkeerde adres ingetikt. Even opgebeld hebben ze meteen voor me geregeld met thuisbezorgd. Het eten is natuurlijk altijd heerlijk!